Ominaisuudet

 • Melplay Levyjä

  Levyvalikoima

  Tärkein yksittäinen tekijä on laulettavat kappaleet. Tarjoamme laajimman valikoiman Suomalaisia kappaleita Suomalaisille laulajille ikään katsomatta. Saatavilla tietysti myös kattava valikoima ulkomaisia kappaleita.

 • OmaLista Asiakastili

  OmaLista™ & Asiakastili

  Onko perinteiset karaokelistat ja ilmoitautumiset liian hankalia ylläpitää? OmaLista™ on internet-selainpohjainen karaokelista jolla voit järjestää Online-ilmoittautumiset ja/tai toivoa puuttuvia kappaleita.

 • Melplayer soittolista

  Soittolista

  Kun sinulla on useampi laulaja, on kätevää kasata kappaleet jonoon soittolistalle. Soittolistaa voi hallita monipuolisesti vaihtamalla järjestystä ja laittamalla nimi ja sävelkorkeus muistiin. Hallinta manuaalisesti tai Auto DJ:llä.

 • Melplayer Kappalehaku

  Kappalehaku

  Kaikki kappaleet löytyvät koneen kirjastosta hakemalla niitä kappaleen tai esittäjän nimellä. Halutessasi voit hakea kappaleita myös levyn perusteella.

 • Melplayer Shop Melshop

  Melplayer_Shop™

  Osta levyjä ja/tai kappaleita suoraan koneeltasi tai anna pomosi hankkia lisäkappaleet kotoa. Melplayer latauskaupan avulla voit hankkia uusia kappaleita mistä päin maailmaa tahansa ja mihin koneeseen haluat.

 • Lisäominaisuudet Melplayer Bingo Visa

  Lisäominaisuudet

  Moniportaisen equalisaattorin, ääniefektien ja nettiradion lisäksi Melplayer järjestelmään voi hankkia laajennusosina mm. taustamusiikkia, bingon sekä tietovisan.

Tutustu kappalevalikoimaan mikä on saatavilla koneeseemme

Klikkaa tästä ja pääset selaamaan kattavaa karaokelevyjemme valikoimaa.

Valikoima

Onko sattumaa että jo useat sadat karaoken ammattilaiset luottavat meihin?

Lue listalta heistä osa. Voit soittaa ja kysyä heidän mielipidettään suoraan meistä.

Myynti