Tila ja Laitteet

Sinulla on käytössäsi seuraavat laitteistot tilavuokran hinnalla.

Karaoke Biljardi Jättiscreeni + Lava Pelit Äänitysstudio Omat laitteistot Internet

Karaoke

Meiltä löydät karaokelaitteiston jollaista ei muualta Suomesta löydy. Laajan lauluvalikoiman lisäksi löydät meiltä esimerkiksi ison valikoiman erillaista laulajan ja bändin laitteistoa vireenkorjaajista erillaisiin kalleimpiin mikrofoneihin. Karaoken laulamisen uusi ulottuvuus löytyy meiltä. Esityksesi voidaan kaiken lisäksi äänittää ja videoida meillä.

Kappalevalikoima Laitevalikoima

Biljardi

Meiltä löytyy 9 jalkainen poolpöytä kaikkine tarvittavineen varusteineen. Biljardipöytä yksinään on hyvä syy vuokrata tila vaikkapa arki-illaksi.

Jättiscreeni ja esiintymislava

165 tuumaiselta Full HD valkokangaalta voit katsella elokuvia, TV-ohjelmia, pelata pelejä tms. Meiltä löytyy screenille tilasta myös kaksi erillistä äänentoistojärjestelmää joista voit valita miellyttävämmän. Apple TV:n ja Chromecastin kautta voit striimata ruudulle käytönnössä ihan mitä vain haluat. Pistä pystyyn siis kisastudiot jääkiekko matsiin tai varikkoboxi Formula kisoihin.

Pokeripöytä

Olemme keränneet tiloihimme ajanvietteeksi karaoken ja biljardin lisäksi mm. pokeripöydän, dartsin ja erillaisia pelejä. Voit järjestää helposti järjestelmiemme kautta myös bingon ja visailun.

Äänitysstudio

Karaoken laulamisen lisäksi meillä on 2 erillistä äänitysstudiota joissa kuka tahansa voi äänittää laulujansa normaalien studioiden tapaan tai vaikka vain harjoitella uusia kappaleita muilta salaa. Studiotilat ovat täysin äänieristettyjä ja akustoituja tähän tarkoitukseen. Äänitykset saa matkaan myös CD- tai Digiformaatissa.

Omat laitteistot

Omia presentaatioita varten meillä on käytössä lukuisa vaihtoehtoja. Apple TV:n kautta peilattava näyttö. Voit liittää omat tietokoneesi järjestelmiimme myös HDMI-kaapelilla. Sähköpistokkeita löytyy jokaisesta istuinryhmästä latureita tms. varten.

Internet + Tabletit

Meillä on käyttössänne langaton internet-yhteys ja vapaassa käytössänne 5 kpl Samsungin 10" Galaxy tablettia. Voitte käyttää niitä vapaasti valaistuksen ohjaukseen, karaoken ohjaukseen, netissä surffailemiseen tai sisällön jakamiseen jättiscreenille. Käytössänne on tietysti myös Spotify musiikki.