Tila ja Laitteet

Sinulla on käytössäsi seuraavat laitteistot tilavuokran hinnalla.

Karaoke
Biljardi
Jättiscreeni + Lava
Pelit
Äänitysstudio
Omat laitteistot
Internet
Keittiö ja kalustus

Karaoke

Meiltä löydät karaokelaitteiston jollaista ei muualta Suomesta löydy. Laajan lauluvalikoiman lisäksi löydät meiltä esimerkiksi ison valikoiman erillaisia laulajien ja bändin laitteistoa vireenkorjaajista erillaisiin kalleimpiin mikrofoneihin. Karaoken laulamisen uusi ulottuvuus löytyy meiltä. Esityksesi voidaan kaiken lisäksi äänittää meillä.

Kappalevalikoima
Laitevalikoima

Biljardi

Meiltä löytyy 9 jalkainen poolpöytä kaikkine tarvittavineen varusteineen. Biljardipöytä yksinään on hyvä syy vuokrata tila vaikkapa arki-illaksi.

Jättiscreeni ja esiintymislava

165 tuumaiseinen Full HD kuva kruunaa tilamme. Voit katsella urheilulähetyksiä, elokuvia, TV-ohjelmia, pelata videopelejä tms. vähän suuremmin. Huippuluokan äänentoisto takaa myös miellyttävän äänielämyksen kuvan ohella. Apple TV:n ja Chromecastin kautta voit striimata ruudulle käytönnössä ihan mitä vain haluat myös omista laitteistasi.

Pokeripöytä, Darts

Biljardipöydän viereltä löytyy lisäksi 8 pelaajalle maaginen oranssin värinen pokeripöytä tarvikkeineen. Dartsin lisäksi voit pelailla mm. bingoa tai järjestää haastellisia tietovisoja yleisöllesi.

Äänitysstudio

Karaoken laulamisen lisäksi meiltä löytyy erillinen äänitysstudio jossa kuka tahansa voi äänittää laulujansa normaalien studioiden tapaan tai vaikka vain harjoitella uusia kappaleita muilta salaa. Studiotilat ovat täysin äänieristettyjä ja akustoituja tähän tarkoitukseen. Äänitykset saa matkaan myös CD- tai Digiformaatissa.

Internet + Tabletit

Meillä on käyttössänne langaton internet-yhteys ja vapaassa käytössänne 2 kpl Applen iPad Mini tablettia. Voitte käyttää niitä vapaasti valaistuksen ohjaukseen, karaoken ohjaukseen, netissä surffailemiseen tai sisällön jakamiseen jättiscreenille.

Omat laitteistot

Omia presentaatioita varten meillä on käytössä lukuisa vaihtoehtoja. Apple TV:n kautta voit jakaa omien tai tilan Apple-laitteien näytön tilan näyttöjen kanssa. Voit liittää omat laitteesi myös järjestelmiimme HDMI-kaapelilla. Sähköpistokkeita löytyy jokaisesta istuinryhmästä latureita tms. varten. Esiintymislavalle mahtuu hyvin myös esimerkiksi bändi soittamaan.

Keittiö

Olemme varustaneet keittiömme kaikella tarvittavalla. Meiltä löytyy 35 henkilölle aterimet, lautaset, vesilasit, shampanjalasit, viinilasit, kippoja, kulhoja ja pientarvikkeita kuten esimerkiksi saksia ja kakkulapioita. Tilassa ei ole kokkausvälineistöä mutta mikroaaltouuni, 2 kahvinkeitintä ja jääpalakone löytyy. Täyskorkea jääviileäkaappi löytyy myös omille juomille. Pakastinta tilasta ei löydy.