Q&A

Kasasimme asiakkaiden useasti meille esittämiä kysymyksiä ja vastauksia tälle sivustolle. Lukaise lista läpi niin tiedät taas asteen verran enemmän tilastamme ja säännöistämme.

- - -

Voinko vuokrata tilanne käyttöön ilman luottotietoja?
Katsotaan tapauskohtaisesti. Ota yhteys puhelimitse meihin niin sovitaan asiasta puhelimitse.
Voimmeko tuoda omat juomat ja ruoat?
Kyllä voitte.
Mitä tapahtuu jos hajotamme jotain?
Laskutamme kaikki hajonneet tai kadonneet laitteet vuokralleottajalta. Nimenomaan vuokralleottaja on henkilökohtaisesti vastuussa siitä että tila palautuu siinä kunnossa kuin se on annettu vuokralle.
Osaammeko käyttää kaikkia laitteita?
Perehdytämme kaikkia asiakkaat aina vuokra-ajan alussa kaikkiin talon laitteisiin perusteellisesti. Jos silti jotain asioita pääsee unohtumaan, olemme tavoitettavissa puhelimitse koko vuokra-ajan. Saamme hallittua laitteistoa etänä ja autamme tarvittaessa myös sitä kautta joten tuota ei kannata murehtia.
Milloin ja mistä voimme noutaa avaimet?
Emme luovuta tilan avaimia vuokraajalle. Olemme paikalla vuokra-ajan alussa perehdyttämässä laitteistoon ja sekä avaamassa ovet.
Kuinka monta ihmistä mahtuu istumaan ?
Istumapaikkoja on tällä hetkellä noin 30-35.
Kuinka monta ihmistä mahtuu kokonaisuudessaan ?
Maksimi henkilömäärä tilassa on 35.
Kuuluuko siivous hintaan tai onko se tilattavissa erikseen ?
Vuokrahinta ei sisällä siivousta. Sopimusehtojen mukaisesti tila tulee olla samassa kunnossa kuin se on käyttöönluovutuksen yhteydessä. Mikäli tilan siivousta vaaditaan kuitenkin, veloitamme siivouslaskun käytetyn ajan mukaisesti yli 2 tuntia kestävästä siivouksesta.
Tarvitseeko meidän tuoda omat WC-paperit yms ?
Ei tarvitse. Vuokrahinta sisältää WC- ja käsipaperit. Myös siivoustarvikkeet ( kuten jätesäkit tms. ) löytyvät talon puolesta